Avar


Sirius Laboratories | Avar (Medication)


Desc:

Avar este o combinatie de medicatie de sulfacetamide de sodiu si sulf topic este utilizat pentru a trata acnee, acnee rozacee si dermatita seboreica (un rosu, exfoliere eruptii cutanate). Acest produs contine antibacterian si uscare agenti care promoveaza varsare de stratul superior al pielii (keratolysis).

Acest medicament este pentru utilizare numai pe piele. Aplicati un strat subtire de medicatie în zona afectata 1 la 3 ori pe zi, sau de a folosi ca regia de furnizorul de asistenta medicala.

...

Side Effect:

Opri utilizarea acestui medicament si apel medicul dumneavoastra imediat, daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:eruptii cutanate noi sau agravarea; dureri articulare; febra; sau gura rani.

Mai putin grave efecte secundare pot include roseata, caldura, umflarea, mancarimi, usturime, ardere sau iritatii ale pielii tratate.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:boli de rinichi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...