AVC


Sanofi-Aventis | AVC (Medication)


Desc:

AVC/Sulfanilamide vaginale este utilizat pentru a trata infectiile vaginale candida (drojdie). Acest medicament este pentru uz vaginal. AVC/Sulfanilamide este un medicament antibacterian. Luptele de bacterii în organism.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca vaginale de mâncarime sau de arsura. Aceste efecte ar trebui sa dispara ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. În cazul în care acestea continua sau devin suparatoare, adresati-va medicului.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:o iritare pielea eruptii cutanate, vaginale. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul. ...

Precaution:

Simptomele pot îmbunatati înainte de infectie este complet vindecat.

Evitati purtarea de haine stramte, sintetice (e. g. pantalon) care nu permite circulatia aerului. Purta neajutat haine de bumbac si alte fibre naturale pâna când infectia este vindecat. Evita obtinerea acest medicament în ochi, nas, sau gura.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Siguranta si eficacitatea sulfanilamide nu au fost stabilite pentru copii. ...