Avelox


Bayer Schering Pharma AG | Avelox (Medication)


Desc:

AVELOX/moxifloxacina este un medicament fluoroquinolone antibiotic folosit pentru a trata anumite tipuri de infectii cauzate de anumite germeni numite bacterii la adulti 18 ani sau mai în vârsta. Nu se stie daca Avelox este sigur si functioneaza la persoanele sub vârsta de 18 ani.

Uneori infectii sunt cauzate de virusuri si bacterii nu. Exemplele includ infectii virale în sinusuri si plamâni, cum ar fi raceala sau gripa. Antibiotice, inclusiv Avelox, nu ucide virusuri.

Apel furnizorul de asistenta medicala în cazul în care credeti ca starea ta nu este mai bine, în timp ce luati Avelox.

...

Side Effect:

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri de cap severe si persistente, viziune modificari, agitare (tremur), convulsii, ameteli severe, lesin, rapid/neregulate emotie, mentale/starea de spirit modificari (e. g. anxietate, confuzie, halucinatii, depresie, rar gândurile de sinucidere).

Greata, diaree, ameteli, lightheadedness, durere de cap, slabiciune, sau probleme cu somnul poate sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. ...

Precaution:

Acest medicament poate rareori provoca schimbari serioase în nivelurile de zahar din sânge, mai ales daca aveti diabet zaharat. Uita-te pentru simptome ridicat de zahar din sânge cresterea sete si urinare.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:diabet, probleme cu inima (e. g. atac de cord recent), probleme comune/tendon (e. g. tendinita, bursita), boli de ficat, miastenia gravis, tulburari ale sistemului nervos (e. g. neuropatie periferica), sechestru tulburare, conditii care cresc riscul de convulsii (e. g. creier/seful prejudiciu, tumori cerebrale, ateroscleroza cerebrala).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...