Aventyl


Eli Lilly | Aventyl (Medication)


Desc:

AVENTYL/nortriptyline este prescris pentru relief de simptome de depresie. Este unul dintre medicamente cunoscute ca antidepresive triciclice.

AVENTYL pot fi de asemenea prescris pentru a trata urticarie cronica, depresie premenstruale, deficit de atentie tulburari de hiperactivitate la copii, si enurezisul. AVENTYL trebuie sa fie luate în mod regulat pentru a fi eficienta si ar putea fi câteva saptamâni înainte de a începe sa se simta mai bine. Nu sariti peste doze, chiar daca acestea par a face nici o diferenta.

...

Side Effect:

Contactati medicul imediat daca aveti orice noi sau agravarea simptomelor, cum ar fi:modificari de spirit sau de comportament, anxietate, atacuri de panica, probleme de somn, sau daca va simtiti impulsiv, iritabil, agitat, ostil, agresiv, agitate, hiperactive (psihic sau fizic), mai deprimat, sau au gânduri despre sinucidere sau doare-te.

Sunati-va medicului o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:rata de inima rapide, pounding sau inegale; durere toracica sau senzatie grele, durere de raspandire la brat sau umar, greata, transpiratie, sentimentul general de bolnav; amorteala brusca sau slabiciune, mai ales pe o parte a corpului; brusc dureri de cap, confuzie, probleme cu viziune, discursul sau echilibru; confuzie, halucinatii, sau convulsii (convulsii); usor vânatai sau sângerari, slabiciune neobisnuite; miscarile agitat musculare în ochii, limba, maxilar, sau gâtului; tremor; sete extrema cu dureri de cap, greata, varsaturi si slabiciune; Simtiti ametit sau lesin; sau mai mica decât de obicei sau nu la toate urinat.

Mai putin grave efecte secundare pot include:greata, varsaturi, dureri de stomac, pierderea poftei de mâncare; constipatie sau diaree; modificari ale greutatii; uscaciunea gurii, gust neplacut; slabiciune, lipsa de coordonare; Amorteala sau infiorat sentimentul; încetosata, dureri de cap, zgomote în urechi; eruptii cutanate usoare; piept de umflare (în barbati sau femei); sau crescut de transpiratie.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...