Avinza


King Pharmaceuticals | Avinza (Medication)


Desc:

Avinza/morfina este într-un grup de medicamente numite antialgice narcotice. Acest medicament este utilizat pentru a va ajuta calma durerea moderata pâna la severa în curs de desfasurare ca din cauza cancerului, dar nu este pentru tratarea durerii doar dupa o interventie chirurgicala, daca nu au fost deja luati morfina înainte de o interventie chirurgicala.

Ia acest medicament cu sau fara alimente, de obicei, o data pe zi ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza este functie de afectiune si raspunsul la tratament. Creste doza si frecventa fara sfatul medicului.

...

Side Effect:

pot aparea efecte secundare, cum ar fi greata, varsaturi, constipatie, delir, ameteli, sau somnolenta. Sunati-va medicului daca acestea persista sau se agraveaza.

Mai grave efecte secundare includ:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime sau umflarea în special a fetei/limba/gâtului; severa ameteli, probleme de respiratie. mentale/starea de spirit modificari agitatie, confuzie, halucinatii; dureri de stomac severe/abdominale; dificultate urinat; lesin, respiratie sechestru, lent sau superficial; neobisnuit somnolenta sau dificultate de trezire. În oricare din acest caz, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:creier tulburari cum ar fi traumatism cranian, tumora, convulsii; probleme respiratorii, precum astm, apnee de somn, boala pulmonara obstructiva cronica; boli de rinichi; boli hepatice; tulburari mentale/starea de spirit ca confuzie si depresie; istoria personala sau familiala utilizarea regulata sau abuzului de droguri/alcool; abdominali probleme de blocaj, constipatie, diaree din cauza infectiei, ileus paralitic; sau dificultate urinat.

Deoarece Avinza poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. Amprenavir pot scadea eficacitatea dumneavoastra anticonceptionale, prin urmare, utilizarea alte masuri de precautie. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra imediat.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...