Avita


Mylan Laboratories | Avita (Medication)


Desc:

Avita/tretinoin este o forma topica de vitamina A, care ajuta pielea reînnoi. Acesta este utilizat în tratamentul de usoara pâna la moderata acnee si pe pielea care a fost deteriorat de expunerea excesiva la soare.

...

Side Effect:

În urma aplicarii Tretinoina piele, adesea exista inflamatie locala. Aceasta reactie dispare atunci când tratamentul este oprit. Usturime usoara sau o senzatie de caldura, de asemenea, pot aparea atunci când se aplica Tretinoina.

Uscaciune, scalare, mâncarime, si roseata apar frecvent. În cazul în care roseata severa, vezicule sau cruste se dezvolta, un medic ar trebui sa fie notificate imediat si tretinoin oprit. Este posibil sa reporniti terapie cu o concentra?ie mai mica. Unii pacienti pot avea o refractie initiala pâna de acnee. Unii pacienti cu tretinoin dezvolta sensibilitate la soare crescut si sunt mai predispuse la arsuri solare (fotosensibilitate). Prin urmare, se recomanda sa evitati expunerea zonelor tratate ale pielii la lumina solara excesiva sau lampi UV pentru a reduce riscul de arsuri solare grave. ...

Precaution:

Evita expunerea la lumina soarelui sau razele UV artificiala (lampi solare sau tabacirea paturi). Avita poate face pielea mai sensibile la lumina soarelui si Arsurile solare pot duce. Utilizati o protectie solara (SPF minim 15) si purtati îmbracaminte de protectie daca trebuie sa fie afara la soare. Evita obtinerea acest medicament în ochi, gura si nasul, sau de pe buzele tale. Daca acesta ajunge în oricare dintre aceste domenii, se spala cu apa.

Nu utilizati Avita pielii arse de soare, windburned, uscate, crapate, iritat sau rupt. De asemenea, evita utilizarea acestui medicament în rani sau zone de eczeme. Asteptati pâna când aceste conditii au vindecat înainte de a utiliza Tretinoina actualitate.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...