Avodart


GlaxoSmithKline | Avodart (Medication)


Desc:

AVODART în combinatie cu antagonist alfa adrenergici, tamsulosin, este indicat pentru tratamentul simptomatic BPH la barbati cu o extinsa de prostata. Doza recomandata de Avodart este de 1 capsula (0. 5 mg) luate o data pe zi si tamsulosin 0. 4 mg luate o data pe zi. Capsulele ar trebui sa fie înghitite întregi si nu mestecate sau deschis, în contact cu continutul capsula poate duce la iritarea mucoasei oro-faringiana.

AVODART poate fi administrat cu sau fara alimente. Pentru a va ajuta sa va amintiti, ia-o la aceea?i ora în fiecare zi. Deoarece acest medicament poate fi absorbit prin piele si poate face rau un copil nenascut, femeile care sunt gravide sau care pot deveni gravide nu ar trebui sa se ocupe de acest medicament. Poate dura 3-6 luni pentru a observa o îmbunatatire simptomele. Aceasta poate reduce, de asemenea, nevoia de o interventie chirurgicala pentru a trata HBP. Acest medicament nu trebuie utilizat de femei sau copii. Acest medicament este utilizat în oameni pentru a trata simptomele de o extinsa de prostata (benigne prostatic hiperplazia-BPH). Acesta actioneaza prin reducerea dimensiunii prostatei.

...

Side Effect:

Avodart poate provoca grave efecte secundare, inclusiv o sansa mai mare de o forma mai grave de cancer de prostata. Numai furnizorul de asistenta medicala poate spune daca simptomele sunt cauzate de HBP sau o stare mai grava cum ar fi cancerul de prostata. Consultati medicul dumneavoastra pentru examene regulate.

Cele mai frecvente efecte secundare ale Avodart includ probleme de achizitie sau pastrarea o erectie (impotenta), o scadere a apetitului sexual (libidoul), probleme de ejaculare si extinse sau dureroase sani. Ameteli si o crestere în tulburari de ejaculare legate de droguri, de asemenea, a avut loc cu Terapia combinata (Avodart si tamsulosin). Deprimat starea de spirit a fost raportat la pacientii care primesc Avodart.

AVODART poate provoca reactii alergice rare ?i grave, inclusiv umflarea fetei, limbii, sau gât, si reactii cutanate grave, cum ar fi descuamarea pielii. Obtineti ajutor medical imediat daca aveti aceste reactii alergice grave. ...

Precaution:

Barbatii tratati cu Avodart ar trebui sa nu dona sânge pâna la cel putin 6 luni au trecut dupa ultima doza lor.

AVODART nu ar trebui sa fie manipulate de o femeie care este gravida sau care ar putea deveni gravide. Dutasteride este absorbita prin piele si ar putea duce la expunerea neinten?ionata fetale. Inferioare ale tractului urinar simptomele HBP pot fi orientative de alte boli urologice, inclusiv cancerul de prostata.

Nu luati Avodart daca sunteti alergic la dutasteride, finasteride, sau la oricare dintre ingredientele sale. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist despre toate produsele pe care le folosesc (inclusiv medicamente fara prescriptie medicala medicamente ?i produse pe baza de plante). ...