Axert


Janssen Pharmaceutica | Axert (Medication)


Desc:

Axert/almotriptan comprimate sunt indicate pentru tratamentul acut de migrena cu sau fara aura la adulti. Axert comprimate sunt indicate pentru tratamentul acuta de migrene dureri de cap dureri din adolescentii varsta 12-17 ani cu o istorie de atacuri de migrena cu sau fara aura, de obicei, durata 4 ore sau mai mult (în cazul în care netratate). În adolescenti varsta 12-17 ani, eficacitatea Axert pe migrena simptome asociate (greata, fotofobie si phonophobia) nu a fost stabilit. Acesta apartine unei clase de medicamente numite triptans, un tratament comun pentru migrenelor acuta.

Axert nu este destinat pentru terapia profilactica de migrena sau utilizate în managementul de migrena hemiplegica sau bazilare.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente pentru Axert în rândul adolescentilor sunt ameteli, somnolenta, dureri de cap, senzatie de furnicaturi, greata si varsaturi.

Efectele secundare cele mai frecvente pentru Axert la adulti sunt greata, somnolenta, senzatie de furnicaturi, durere de cap, si xerostomie.

Daca aveti simptome cum ar fi confuzie, transpiratii, înrosirea fetei, batai rapide ale inimii, diaree, slabiciune musculara, saraci echilibru, sau agravarea durere de cap, contactati medicul imediat.

Contactati medicul dumneavoastra imediat, daca se confrunta cu simptome de durere, senzatie de constrictie, presiune sau greutate în dumneavoastra piept, gât, gât sau maxilarului, scurtime de respiratie, slabiciune, sau jignitoare de exprimare, daca aveti dureri abdominale sau diaree cu sânge, sau daca va degetelor sau degetele de la picioare devin reci sau decolorate. În cazuri foarte rare, au aparut probleme grave cardiace la pacientii fara cunoscute boli de inima. ...

Precaution:

Tu nu trebuie sa luati acest medicament daca aveti boli de inima, hipertensiune arteriala necontrolata sau au avut boli de inima. Daca aveti factori de risc pentru boli de inima (hipertensiune arteriala, ridicat de colesterol, diabet, obezitate, fumat, istoric familial de infarct, menopauza, sau sunt un barbat de peste 40 de ani).

Înainte de a utiliza acest medicament spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut un accident vascular cerebral de orice tip sau orice atacuri ischemice tranzitorii, sau daca aveti probleme de (fluxul de sânge) circulatie.

Axert, ca alte triptans, pot fi asociate cu o conditie viata în pericol, în special atunci când luate împreuna cu alte medicamente. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente luati.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...