Axid AR


Wyeth | Axid AR (Medication)


Desc:

Axid contine Nizatidina, care este într-un grup de medicamente numite histamina 2 blocante. Nizatidina lucrari prin scaderea cantitatii de acid stomac produce si este utilizat pentru a trata ulcere ale stomacului si intestinelor si de a le împiedica sa vin înapoi dupa ce ei au vindecat. Nizatidina, de asemenea, trateaza arsuri la stomac si erozive esofagita de reflux gastroesofagian (GERD).

Ia Axid exact ca regia de catre medicul dumneavoastra. Nu luati în cantitati mai mari sau mai mici sau mai mult recomandat.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, reactii adverse pot aparea. Cele mai frecvente si mai putin grave includ:dureri de cap, ameteli; eruptii cutanate usoare; diaree; sau nas înfundat sau curgerea nasului, dureri în gât, tuse.

Sunt mai rare, dar grave efecte secundare, care au nevoie de ajutor medical ca apar:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; culoare a pielii, senzatie zapacit sau scurt de respiratie, rapida a ritmului cardiac, probleme de concentrare; neobisnuite sângerare, pete violet sau rosu indicati sub piele; pielii, eruptii cutanate, lovituri, severa furnicatura, amorteala, durere, slabiciune musculara; febra, confuzie; sau icter. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la Nizatidina, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:sistemul imunitar probleme, probleme cu rinichii, probleme hepatice, anumite boli pulmonare cronice obstructive pulmonare boala-BPOC, diabet, alte probleme de stomac, cum ar fi tumorile.

Deoarece Axid poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...