Actemra

Roche | Actemra (Medication)

Desc:

Actemra / tocilizumab este utilizat pentru a trata moderata pana la severa, artrita reumatoida la adulti. Actemra reduce efectele unei substante în organism, care poate provoca inflamatii. Acesta este uneori administrat împreuna cu medicamente artrita alte. Actemra este, de asemenea, utilizat pentru a trata sistemic artrita juvenila idiopatica (sau boala lui Still), la copiii care au cel putin 2 ani. Acesta este uneori administrat împreuna cu metotrexat.

Tocilizumab este un injectabil sintetic (de om), proteina care se leaga de interleukina-6 (IL-6) în organism si blocheaza efectele IL-6 la pacientii cu artrita reumatoida. Inflamatia este reactia organismului la un prejudiciu si este un proces necesar pentru repararea prejudiciului. IL-6 este o proteina care organismul produce atunci cand exista o inflamatie. IL-6 promoveaza inflamatia si semnele de inflamatie, care, în caz de artrita, include febra precum durere, sensibilitate, precum si umflarea articulatiilor. Inflamatie necontrolata a artritei reumatoide in cele din urma duce la distrugerea articulatiilor.

...


Side Effect:

Unele dintre cele mai frecvente efecte adverse sunt infectii ale tractului respirator, dureri de cap, hipertensiune arteriala, si cresteri ale testelor hepatice sugereaza leziuni hepatice.

Au fost, de asemenea, reactii la locul de injectare (înregistrate eruptii cutanate, eritem, edem, prurit), pot aparea, de asemenea,. Utilizarea Actemra / tocilizumab a fost asociat cu infectii grave, cum ar fi tuberculoza, sepsis (bacterii în sânge) si infectii fungice. Persoanele cu infectii active nu ar trebui sa fie tratate cu Actemra / tocilizumab. Tocilizumab pot agrava sau pot provoca boli noi ale sistemului nervos. În studiile, unii pacienti care au utilizat cu tocilizumab au dezvoltat cancer.

Alte reactii adverse includ nivelurile reduse de celule albe din sânge sau trombocite, reactivarea herpesului zoster infectii (zona zoster), si (alergie) de hipersensibilitate reactii. În studiile, perforatie gastro-intestinala a fost observata la pacientii cu diverticulita.

...


Precaution:

Înainte de tratamentul cu Actemra spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut vreodata tuberculoza, în cazul în care cineva din gospodaria dvs. are tuberculoza sau daca ati calatorit recent într-o zona în care tuberculoza este comuna. Testati pentru tratarea si TB latenta înainte de a începe terapia. Monitorizeze îndeaproape daca noua infectie se dezvolta; întrerupe în cazul în infectii grave sau oportuniste sau sepsis dezvolta.

Pentru a va asigura ca puteti utiliza în conditii de siguranta Actemra, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre aceste alte conditii:o infectie activa sau recenta (cum ar fi herpes, pneumonie, infectie sau drojdie); semne de infectie cum ar fi febra, frisoane, tuse, organismul dureri, diaree, scadere în greutate, durere la urinare, sau tuse cu sânge; rani deschise sau rani ale pielii, boli de ficat, diverticulita, ulcer gastric, sau antecedente de stomac sau de hemoragii intestinale, diabet, un sistem imunitar slab, colesterol ridicat, hepatita B (sau daca sunteti un purtator de virus), o boala neuro-musculare, cum ar fi scleroza multipla, HIV sau SIDA, o istorie de cancer, sau daca sunt programate pentru a administra orice vaccin.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».