Axotal


Pfizer | Axotal (Medication)


Desc:

Acest medicament este un analgezic si sedativ. Acesta este utilizat pentru a ameliora usoara pâna la moderata durere si tensiunea dureri de cap. În timp, acest medicament nu pot lucra, de asemenea. Consultati medicul dumneavoastra daca acest medicament este alinarea durerii suficient.

Daca medicul dumneavoastra va directioneaza altfel ia acest medicament cu un pahar plin cu apa.

...

Side Effect:

Anuntati medicul dumneavoastra daca va dezvolta:o rapida neregulate ale inimii sau, zgomote în urechi, dureri severe de stomac, usor vânataie sau sângerare, scaune negre, ingalbenirea ochilor, urina închisa la culoare. În cazul putin probabil aveti o reactie alergica grava la acest medicament, solicite imediat asistenta medicala. Poate provoca delir, ameteli, somnolenta, stomac deranjat, greata, si dormit perturbari în primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, în special de:boli de rinichi sau de ficat, astm, polipi nazali, diabet, ulcere gastrice, hemoragie tulburari, alergii de orice. Acest medicament contine aspirina. Persoanele în vârsta sunt, de obicei, mai sensibili la efectele acestui medicament.

Utilizati prudenta efectueaza sarcini care necesita vigilenta daca acest medicament te face somnoros. Consumul de alcool limita. Acest medicament poate provoca sângerare de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...