Azacitidine


Baxter International | Azacitidine (Medication)


Desc:

Azacitidine este utilizat atunci când tratamentul cu un transplant de celule stem nu este potrivit. Azacitidine este un cancer de medicamente care interfereaza cu cresterea si raspândirea celulelor canceroase din organism.

Azacitidine este utilizat pentru a trata anumite tipuri de cancer de maduva osoasa si tulburari de celule din sânge.

...

Side Effect:

Grave efecte secundare pot include:pielea palida, senzatie zapacit sau scurt de respiratie, rapida a ritmului cardiac, probleme de concentrare; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei, leziuni în gura si gât; usor vânataie, neobisnuite sângerare (nas, gura, vagin sau rect), violet sau rosu indicati pete sub piele; roseata, umflatura, caldura, maloasa, sau alte semne de infectie a pielii; durere brusca toracica sau disconfort, respiratie suieratoare, tuse uscata sau hack; severa în curs de desfasurare de greata, varsaturi sau diaree; ardere sau piele modificari în cazul în care a fost dat injectie; mai mici dureri de spate, sânge în urina, urinare mai putin decât de obicei sau nu la toate; Amorteala sau infiorat sentimentul în apropiere de gura ta; Muschi slabiciune, senzatie de constrictie sau contractie, reflexele hiperactive; rapid sau lent ritmului cardiac, puls slab, confuzie, lesin; sau scazut de potasiu (confuzie, inegala a pulsului, sete extrema, crescut urinare, picior de disconfort, slabiciune musculara sau senzatie de moale).

Mai putin grave efecte secundare pot include:usoara greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare; dureri de stomac, diaree, constipatie; senzatie de slab sau obosit; durere, roseata, vânatai sau alte iritatii ale în cazul în care a fost dat injectie; dureri de cap, ameteli; anxietate, probleme de somn (insomnie); durere în comun sau musculare; sau rece simptome cum ar fi nasul înfundat, stranut, dureri în gât.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; respiratie dificila; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea azacitidine, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (precum manitol), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli de ficat.

Nu au vaccinarile/vaccinarile fara consimtamântul medicul dumneavoastra, si sa evite contactul cu persoane care au primit recent vaccin oral polio sau gripa vaccin inhalat prin nas. Spalati-va mâinile si a raspândirii infectiilor.

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Limita de bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...