Azactam


Bristol-Myers Squibb | Azactam (Medication)


Desc:

Azactram/aztreonam este indicat pentru terapie adjuvanta la chirurgie în gestionarea de infectii cauzate de organisme sensibile, inclusiv abcese, infectii complicând gol viscus perforatii, infectii cutanate si infectii ale seros suprafete. Azactram este eficace împotriva cele mai multe dintre frecvent întâlnite agenti patogeni aerobe Gram-negative, vazut in Chirurgie generala.

Azactram este dat ca o injectie într-un muschi sau printr-un ac introdus într-o vena de un furnizor de asistenta medicala într-un spital sau clinica medicala.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Azactam poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; diaree apoasa sau sângeroase; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; confuzie, convulsii; senzatie zapacit, lesin; pielea palida, usor vânataie sau sângerare, slabiciune neobisnuite; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter. Daca oricare dintre acestea apar, solicitati imediat medicale.

Urmatoarele sunt alte reactii adverse mai putin grave:ušoare de stomac disconfort; caldura, roseata sau infiorat sentimentul sub piele; ameteli; amorteala, furnicatura, sau de arsura durere; eruptii cutanate usoare sau mâncarime; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; sau durere, umflare sau iritatie în cazul în care este plasat acul IV. În cazul în care acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la aztreonam, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata hepatice sau renale.

Pentru ca Azactam poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...