Azilsartan


Takeda Pharmaceutical Company | Azilsartan (Medication)


Desc:

Azilsartan este într-un grup de medicamente numite ai receptorilor angiotensinei II. Se pastreaza vaselor de sânge la îngustarea, care scade tensiunea arteriala si îmbunatateste fluxul de sânge. Azilsartan este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala). Uneori se administreaza împreuna cu alte medicamente tensiunii arteriale.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Sunati-va medicului o data daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:sentimentul ca se putea trece; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; somnolenta, confuzie, modificari ale dispozitiei, cresterea sete, pierderea poftei de mâncare, varsaturi; sau umflarea, greutate, senzatie de scurt de respiratie.

Mai putin grave efecte secundare pot include:diaree, greata usoara; tuse; spasme musculare; ameteala usoara; sau senzatie de slabiciune, obosit. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...