Actigall


Watson Pharmaceuticals | Actigall (Medication)


Desc:

Actigall, este un acid biliar natural-apar, produse de organism, care este depozitata in vezica biliara. Acesta actioneaza prin frânarea jos productia de colesterol si prin dizolvarea colesterolului in bila, astfel încât sa nu se poate forma pietre. Ursodiol este folosit pentru a dizolva calculii biliari de colesterol si prevenirea si sa trateze ciroza biliara primara, o boala a ficatului.

Acesta este un medicament baza de prescriptie medicala numai si ar trebui sa fie luate de gura doua-trei ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Dozarea se bazeaza pe starea dumneavoastra de sanatate si raspunsul la tratament. Nu cresteti doza sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra. Pentru cele mai bune rezultate se pot fi necesare pentru a lua Ursodiol de pâna la 2 ani.

...

Side Effect:

Calcifiere gallstone pot sa apara în timpul tratamentului. În cazuri rare, poate deveni scaun sub forma de pasta. Actigall nu trebuie sa fie utilizate pentru:inflamatie acuta a cailor biliare, vezicii biliare si pancreasului.

Cel mai frecvent aceasta poate provoca:diaree, constipatie, stomac deranjat, indigestie, ameteli, varsaturi, dureri în gât, secretii nazale, frisoane, dureri musculare, simptome de gripa, dureri de spate, dureri musculare si articulare, pierderea parului, dureri de cap. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului dumneavoastra.

Mai multe efecte adverse severe includ:o reactie alergica - eruptii pe piele, mâncarimi, dificultati de respiratie, ameteli severe, de închidere în gât, edeme ale buzelor, limbii, sau a fetei, sau urticarie; urinare frecventa sau durere la urinare si tuse cu febra. Daca observati oricare dintre acestea cauta ajutor medical imediat.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alte medicamente si daca aveti sau ati avut vreodata oricare din urmatoarele conditii:boli hepatice, boli ale vezicii biliare, boli pancreasului, sau orice alta stare de duct biliar.

În timpul sarcinii nu este interzis sa ia Actigall, dar discutati cu medicul dumneavoastra înainte de. În timpul alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...