Azithromycin

Pfizer | Azithromycin (Medication)

Desc:

Azitromicina este eficient împotriva susceptibile de bacteriile care cauzeaza otitei medii (infectii ale urechii medii), amigdalita, laringita, bronsita, pneumonie si sinuzita. De asemenea, este eficient împotriva mai multor boli infectioase cu transmitere sexuala nongonococcal urethritis si cervicita.

...


Side Effect:

Efecte adverse Rare includ valori anormale ale testelor hepatice, reactii alergice si nervozitate. Azitromicina este în general bine tolerat. Cele mai frecvente efecte secundare sunt diaree sau vrac scaune, greata, dureri abdominale si varsaturi, care pot sa apara mai putin o în douazeci de persoane care primesc azitromicina. Folosirea acestei medicamenta?ii pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la Sturz orala sau o noua infectie vaginala (orala sau vaginale infectie fungica). ...


Precaution:

Nu exista studii adecvate ale azitromicinei la gravide. Azitromicina trebuie utilizata numai în timpul sarcinii în cazul în care este în mod clar este necesar. Nu se stie daca azitromicina este secretat în laptele matern.

Azitromicina (cu exceptia Zmax) nu trebuie luate în acelasi timp ca aluminiu - magneziu bazat pe sau antiacide, precum Mylanta sau Maloxul deoarece Antiacidele va obligati azitromicinei si a preveni fiind absorbite din intestin. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».