Aztreonam - injection


Elan Pharmaceuticals | Aztreonam - injection (Medication)


Desc:

Aztreonam este un antibiotic care functioneaza prin lupte severe sau viata în pericol infectie provocata de bacterii. Aztreonam este utilizat pentru a trata mai multe tipuri de infectii grave, inclusiv pneumonie si ale tractului urinar, ginecologice, piele, OS, comun, stomac si infectii sange, organele de reproducere, si alte sisteme de corp.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare Aztrenoam poate provoca adverse grave efecte cum ar fi:o reactie alergica, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; diaree apoasa sau sângeroase; febra, durere în gât, si dureri de cap cu vezicule severe, descuamarea, si eruptii cutanate rosii; confuzie, convulsii; senzatie zapacit, lesin; pielea palida, usor vânataie sau sângerare, slabiciune neobisnuite; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; sau greata, dureri de stomac, febra scazuta, pierderea poftei de mâncare, urina închisa la culoare, lut-colorate scaune, icter. Daca oricare dintre acestea apar, solicitati imediat medicale.

Urmatoarele sunt alte reactii adverse mai putin grave:ušoare de stomac disconfort; caldura, roseata sau infiorat sentimentul sub piele; ameteli; amorteala, furnicatura, sau de arsura durere; eruptii cutanate usoare sau mâncarime; vaginale de mâncarime sau de descarcare de gestiune; sau durere, umflare sau iritatie în cazul în care este plasat acul IV. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de ficat sau rinichi.

Pentru ca Aztrenoam poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...