Barium Sulfate


American Home Products Corporation | Barium Sulfate (Medication)


Desc:

Sulfat de bariu este folosit pentru a ajuta medicii examina esofag (tubul care conecteaza gura si stomacul), stomac si intestin folosind raze x sau Tomografia computerizata (CAT scanare, CT scanare; un tip de corp de scanare, care utilizeaza un computer pentru a pune împreuna imagini cu raze x pentru a crea transversala sau trei imagini dimensionala din interiorul organismului).

Sulfat de bariu este de a fi utilizate numai de catre sau sub supravegherea directa a unui medic. Doza de sulfat de bariu va fi diferit pentru pacienti diferite si depinde de tipul de încercare. Puterea de suspensie si comprimat este determinata de cât de mult bariu contin. Sulfat de bariu este luata de gura sau rectally dat de clisma.

...

Side Effect:

Informati medicul dumneavoastra daca oricare dintre aceste simptome sunt severe sau nu dispar:stomac crampe, diaree, greata, varsaturi, constipatie, slabiciune, pielea palida, transpiratie, zgomote în urechi. Sulfat de bariu poate provoca alte efecte secundare.

Alte efecte secundare pot include:balonare, constipatie, crampe. greata sau varsaturi, stomac sau dureri abdominale inferioare, senzatie de constrictie în piept sau probleme de respiratie, respiratie suieratoare.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii, cum ar fi la alimente, coloranti, conservanti sau animale.

Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut recent o biopsie rectala si daca aveti orice blocaj, rani sau gauri în esofagului, stomacului sau intestinului; sau umflarea sau cancerul de rect. .

Asigurati-va ca bea multe lichide dupa încercare. În caz contrar, sulfat de bariu poate provoca constipatie severa. Acest agent de contrast a fost folosit la persoanele în vârsta si nu a fost demonstrat de a provoca probleme sau efecte secundare diferite în ele decât la adulti tineri.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...