Basiliximab - injection


Unknown / Multiple | Basiliximab - injection (Medication)


Desc:

Basiliximab este utilizat pentru a preveni respingerea de organe la persoanele care au primit un transplant de rinichi. Este, de obicei, luate împreuna cu alte medicamente (e. g. ciclosporina, corticosteroizi) pentru a permite dumneavoastra noi de organe sa functioneze normal. Basiliximab este un medicament de imunosupresoare, cunoscut ca un anticorp monoclonal. Acesta actioneaza prin încetinirea corpului tau sistemul de aparare (sistemul imunitar) pentru a preveni corpul tau de respingere a rinichi nou dupa o interventie chirurgicala.

...

Side Effect:

Greata, dureri de stomac, diaree, constipatie sau dureri/roseata la locul injectarii pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului imediat.

Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave. Utilizarea de medicamente care afecteaza sistemul imunitar poate duce la un risc crescut de infectie sau anumite tipuri de cancer. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:febra, slabiciune, umflat glandele, transpiratii nocturne, neobisnuit noduli, persistente, tuse/durere în gât, rani în jurul gurii/genitale, durere cu urinare, viziune modificari, inexplicabila scadere în greutate.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Cu toate acestea, obtine ajutor medical imediat daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, neobisnuit de rapide ale inimii, stranut, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a primi basiliximab injectie, spune medicul dumneavoastra si farmacistului daca sunteti alergic la basiliximab injectie, orice alte medicamente, sau la oricare dintre ingredientele în basiliximab injectabila.

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce alte prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia. Medicul dumneavoastra, de asemenea, ar trebui sa fi notificat daca aveti vreodata au fost tratate cu injectarea basiliximab în trecut si, daca aveti sau ati avut vreodata orice conditie medicala; Daca sunteti gravida sau intentioneaza sa devina gravide (ar trebui sa nu ramâneti gravida în timp ce primesc basiliximab injectie). Discutati cu medicul dumneavoastra despre metode de contraceptie care se pot utiliza înainte de a începe tratamentul dumneavoastra, în timpul tratamentului, si pentru 4 luni de tratament. Spuneti medicului dumneavoastra daca alaptati. ...