Bayer Aspirin


Bayer HealthCare | Bayer Aspirin (Medication)


Desc:

Aspirina este într-un grup de medicamente numite salicilati . Acesta actioneaza prin reducerea substante în organism, care cauzeaza dureri, febra si inflamarea. Aspirina este utilizat pentru a trata usoare pâna la moderata durere, si, de asemenea, pentru a reduce febra sau inflamatie. Aspirina este uneori utilizat pentru a trata sau preveni atacurile de cord, accident vascular cerebral si dureri în piept (angina pectorala). Aspirina ar trebui sa fie utilizate pentru conditii cardiovasculare numai sub supravegherea unui medic.

...

Side Effect:

Opri utilizarea acestui medicament si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:negru, sângeroase, sau zabovi scaune; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; severa, greata, varsaturi sau dureri de stomac; febra durata mai mare de 3 zile; umflarea sau durere dureaza mai mult de 10 zile; sau probleme de auz, zgomote în urechi.

Mai putin grave efecte secundare pot include:suparat stomac, arsuri la stomac; somnolenta; sau dureri de cap.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Copiii si adolescentii care au sau sunt în convalescenta Varsatul sau simptome asemanatoare gripei nu trebuie sa utilizati acest produs. Atunci când utilizarea acestui produs, în cazul în care apar modificari în comportament cu greata si varsaturi, consulta un medic, deoarece aceste simptome ar putea fi un semn precoce de sindromul Reye, o boala rara, dar grave.

Acest produs contine un AINS, care pot provoca sângerari severe de stomac. Sansa este mai mare daca sunt de vârsta 60 sau mai mari; am avut ulcer gastric sau sangerari probleme; ia un subtierea sângelui (anticoagulant) sau droguri steroizi; ia alte medicamente cu prescriptie sau fara prescriptie medicala AINS (aspirina, ibuprofen, naproxen, sau altele); au 3 sau mai multe alcoolice bauturi în fiecare zi în timp ce utilizati acest produs; ia mai multe sau pentru un mai mult timp decât regizat.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...