Actimmune


Genentech | Actimmune (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a reduce frecventa si severitatea infectiilor grave datorate bolilor cronice granulomatoase, o tulburare care ruleaza in familii. Acest medicament este adesea utilizat impreuna cu antibiotice pentru a ajuta la prevenirea acestor infectii grave. Actimmune este, de asemenea, utilizat pentru a încetini agravarea osteopetroza maligne, o alta tulburare care ruleaza in familii, care afecteaza oasele, nervii, si sânge. Acest medicament este acelasi ca o proteina pe care corpul tau produce in mod natural (interferon). În organism, acesta este gandit sa lucreze prin afectarea functiei celulelor / crestere economica si de aparare al organismului naturale (sistemul imunitar), în mai multe moduri. Adaugarea de interferon mai poate ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor grave.

Actimmune / interferonul gamma 1 b este o solutie sterila, solutie limpede, incolora completat într-un flacon de unica folosinta pentru injectare subcutanata. Fiecare 0,5 ml de Actimmune Contine:100 mcg (2 milioane UI) de Interferon gamma-1 b formulate în 20 mg manitol, 0,36 mg sodiu succinat, 0,05 mg polisorbat 20 si apa pentru preparate injectabile.

...

Side Effect:

Adresati-va medicului dumneavoastra la o data, daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:febra, frisoane, dureri de corp, simptome de gripa, usor vânataie sau sângerare, slabiciune neobisnuita, senzatie de ameteala, lesin; ritm cardiac rapid sau inegale; sau amorteala sau slabiciune brusca, mai ales pe o parte a corpului.

Reactii adverse mai putin grave pot include:probleme cu memoria sau concentrare; slabiciune, senzatie de oboseala, lipsa de coordonare, durere sau înrosire în cazul în care a fost dat de injectare, greata, varsaturi, diaree, dureri musculare sau articulare, dureri de cap sau.

Obtineti ajutor medical imediat daca aveti oricare dintre aceste semne ale unei reactii alergice:urticarie, dificultati de respiratie, umflarea fetei, buzelor, limbii, sau a gâtului.

...

Precaution:

Înainte de a utiliza Actimmune, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la interferon sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care pot provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de inima (de exemplu, angina pectorala, batai neregulate ale inimii, insuficienta cardiaca congestiva), boli de ficat, tulburari convulsive, tulburari de celule din sânge (de exemplu, anemie, neutropenie, trombocitopenie) .

Actimmune / interferon gamma - 1b afecteaza sistemul imunitar, astfel acesta poate creste riscul de a dezvolta o infectie grava. Discutati cu furnizorul de asistenta medicala dumneavoastra despre riscurile de a utiliza acest medicament.

Copiii, în special cei mai tineri de ani 1, pot prezenta un risc mai mare pentru efectele asupra ficatului în timp ce utilizati acest medicament. Producatorul recomanda teste de laborator regulate (teste functionale hepatice), în special la copiii mai mici de 1 an.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra.

...