Bayer Children's Aspirin


Bayer Schering Pharma AG | Bayer Children's Aspirin (Medication)


Desc:

Aspirina este utilizat pentru a reduce febra si ameliorarea usoare dureri moderate de conditii, cum ar fi dureri musculare, dureri de dinti, raceala, si dureri de cap. Acesta poate fi folosit pentru a reduce durerea si umflarea în conditii cum ar fi artrita. Aspirina este cunoscut ca un salicilat si un medicament anti-inflamatorii medicamente antiinflamatoare.

Acesta actioneaza prin blocarea unei anumite substan?e naturale în corpul dumneavoastra pentru a reduce durerea si umflarea. Consultati-va medicul înainte de a da acest medicament a unui copil mai mult de 12 ani. Este foarte important sa tina acest lucru si toate medicamente la îndemâna copiilor. Aspirina este o cauza frecventa de otravire la copii.

...

Side Effect:

Opri utilizarea acestui medicament si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:negru, sângeroase, sau zabovi scaune; tuse cu sânge sau voma care arata ca motive de cafea; severa, greata, varsaturi sau dureri de stomac; febra durata mai mare de 3 zile; umflarea sau durere dureaza mai mult de 10 zile; sau probleme de auz, zgomote în urechi.

Mai putin grave efecte secundare pot include:suparat stomac, arsuri la stomac; somnolenta; sau dureri de cap.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist ca luati acest medicament. Copii si adolescenti, nu trebuie sa luati aspirina daca au varsat de vânt, gripa sau orice boli nediagnosticate sau daca au primit recent un vaccin.

În aceste cazuri, luând aspirina creste riscul de sindromului Reye, o boala rara, dar grave. Spuneti medicului dumneavoastra imediat daca veti vedea schimbari în comportamentul cu greata si varsaturi. Acest lucru poate fi un semn precoce ale sindromului Reye. ...