Baygam


Bayer HealthCare | Baygam (Medication)


Desc:

BayGam este o globulina imun. Acesta actioneaza prin furnizarea de anticorpi, care lupta împotriva infectiilor în anumite pacientii care au un sistem imunitar slabit, sau care au fost expuse la Pojar, hepatita A sau varicela. Pot fi folosite pentru alte conditii stabilite de medicul.

...

Side Effect:

Rigiditate musculara, roseata, caldura, durere, si sensibilitate la locul injectarii pot aparea. Febra, frisoane, dureri de cap si dureri articulare, de asemenea, pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti efecte secundare grave, inclusiv:neobisnuit oboseala, schimbare în valoare de urina, urina roz/sângeroase/spumos, brusca în greutate.

Rareori, acest produs poate contine substante care ar putea provoca infectii, pentru ca este facuta din sânge uman. De?i riscul este foarte scazuta din cauza atent de screening de donatori de sânge, discuta despre riscurile si beneficiile cu medicul dumneavoastra. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca va dezvolta orice semne de infectie, cum ar fi durere în gât/febra persistenta, ochii/piele îngalbenirea sau urina închisa la culoare.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestei medicamente spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti alergii la medicamente, alimente, sau alte substante. Informati medicul dumneavoastra daca luati orice reteta sau fara prescriptie medicala medicina, preparat din plante sau supliment alimentar.

Unele afectiuni medicale pot interactiona cu BayGam. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti oricare dintre urmatoarele conditii medicale:daca ati primit recent orice vaccinare; Daca aveti probleme cu inima, scazut nivelul trombocitelor sângelui, probleme de sânge sau probleme renale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...