Bearberry


Unknown / Multiple | Bearberry (Medication)


Desc:

Arbutina a fost unul dintre tratamentele cele mai de succes de infectii ale tractului urinar, rinichi pietre, si o serie de alte boli. Mure este un tonic puternic pentru organism, si proprietatile sale antiseptice sunt excelente pentru a pielii. Arbutina este unul dintre multe ingrediente care sunt din ce în ce mai proeminent în produsele pentru îngrijirea pielii astazi. Companii de cosmetice sunt Vazând nevoia de a crea produse de îngrijire a pielii cu ingrediente naturale pentru a lupta ale pielii si ofera alternative mai sigure, mai ales pentru cei cu pielea sensibila si alergii.

Antiseptice comune ca hazel care sunt înca larg utilizate astazi pentru a trata ranile, acnee si alte afectiuni ale pielii. Resurselor naturale ca plante si fructe de padure au fost singura forma de tratament medicamentos sau cosmetice disponibile. Acum, aceste îmbunatatiri naturale sunt face drumul spre astazi mainstream cosmetice. Aceste produse cosmetice se întâmpla sa fie cel mai de succes linii de produse disponibile pentru a combate o varietate de afectiuni ale pielii.

...

Side Effect:

Arbutina pare sa fie relativ sigure, desi doze mari poate provoca greata, varsaturi, febra, frisoane, dureri de spate severe si tinitus. ...

Precaution:

Acesta nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, alapteaza, sau la copii sau pacientii cu boli de rinichi. ...