Beepen VK


GlaxoSmithKline | Beepen VK (Medication)


Desc:

Beepen-VK/penicilina este un antibiotic folosit pentru a trata si preveni o varietate de infectii bacteriene. Acest antibiotic trateaza si previne Infectiile bacteriene numai, nu functioneaza pentru virusul infectii, cum ar fi raceala, gripa.

Iau acest medicament de gura ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza de Beepen-VK (penicilina V potasiu) ar trebui sa fie determinate în conformitate cu sensibilitate cauzal organismului si severitatea infectiei, si ajustate la raspunsul clinic al pacientului.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:suparat stomac, greata, varsaturi, diaree, si gura rani. Mai putin frecvente, va pot dezvolta o limba negru, paros.

Sunt rare, dar grave efecte secundare:neobisnuit oboseala, de durere în comun sau musculare, de vânatai usor, precum sau de sângerare.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la penicilin, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata hepatice sau renale.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...