Bellamine - S


Harvard Drug Group Pharmaceutical | Bellamine - S (Medication)


Desc:

Bellamine - S/Ergotamina este medicament este utilizat pentru a ameliora simptomele legate de nervozitate si tensiune. Aceasta include neplacute semnele menopauza (bufeuri sau bufeuri, transpiratii, agitatie, probleme de dormit), inima/sânge navei tulburari (cum ar fi pounding/rapida emotie), tulburari de stomac/intestinale (cum ar fi spasme) si trepidant dureri de cap care apar adesea. Ergotamina si belladonna functioneaza prin blocarea anumitor produse chimice (e. g. acetilcolina) în sistemul nervos pentru a ajuta scuti aceste simptome. Fenobarbital ajuta pentru a calma si relaxa corpul.

...

Side Effect:

Efectele secundare care pot aparea în timpul utilizarii acestui medicament pot include:ameteli, somnolenta, neclare viziune, uscaciunea gurii, constipatie, greata/varsaturi, si a scazut transpiratie. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. Pentru a ameliora senzatia de gura uscata, suge pe bomboane (fara zahar) sau chips-uri de gheata, mestecati guma (fara zahar), bea apa, sau folosi un substitut saliva.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:lent/rapid/neregulate ale inimii, semnele de infectie (e. g. febra, persistente dureri în gât), usor de vânatai/sângerare, dificultate urinat, mentale/starea de spirit modificari, furnicaturi/durere/raceala în degete/degetele de la picioare, albicios degetele/degetele de la picioare/cuie, pierdere de senzatie în degete/degetele de la picioare, maini/picioare albastruie, durere/slabiciune musculara, dureri de stomac severe/abdominale, dureri de spate mai mici, ochi de durere/roseata.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Inainte de a lua acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul sau farmacistul daca aveti:sânge circulatie boala (e. g. boli vasculare periferice, arterioscleroza, tromboflebita, boala Raynaud), necontrolate hipertensiune arteriala, deficit de nutrienti (malnutritie), inima/sânge navei boala (e. g. boala coronariana, accident vascular cerebral, atac de cord recent), boli de ficat, boli de rinichi, infectii severe, mâncarimi severe, probleme respiratorii severe, o anumite boli oculare (glaucom), o anumita tulburare de enzima (porfirie).

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:fumat, diabet zaharat, hipertensiune arteriala (controlat), probleme urinare, boli pulmonare (e. g. astm), abuzul de droguri/alcool, tulburari mentale/starea de spirit (e. g. depresie, istoria de tentativa de sinucidere), necontrolate durere, miastenia gravis, probleme de stomac/esofag (e. g. ulcere, GERD), convulsii, intestinului boala/infec?ie (e. g. ileus paralitic), tiroida hiperactiva (hipertiroidism).

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent sau provoca încetosata. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta sau viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice.

Acest medicament poate scadea transpiratie. Pentru a preveni insolatie, evita a deveni supraîncalzit în vreme calda, în sauna si în timpul exercitarii / alte activitati fizice intense. Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...