Benadryl


Pfizer | Benadryl (Medication)


Desc:

Benadryl/difenhidramina este utilizat singur sau cu alte medicamente pentru a trata agitare (tremur) si rigiditate musculara cauzate de boala Parkinson. El poate fi folosit pentru a trata efectele secundare ale anumitor medicamente psihiatrice, cum ar fi miscari involuntare si rigiditate musculara.

Benadryl amelioreaza temporar aceste simptome de febra fanului sau alte alergii respiratorii superioare curgerea nasului, stranut, mâncarime, apatos ochii, mâncarimi ale nasului sau gâtului. De asemenea, amelioreaza temporar curgerea nasului si stranut simptome din cauza racelii.

...

Side Effect:

Benadryl frecvent determina sedare, oboseala, somnolenta, ameteli, deranjat de coordonare, uscarea si îngrosarea orala si alte secretii respiratorii, si primejdie de stomac. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti o problema de respiratie emfizem sau bronsita cronica; glaucom; Probleme urinare din cauza o prostata marita; hipertensiune arteriala, boli de ficat, mentale/starea de spirit modificari, convulsii, probleme de stomac (e. g. ulcere, obstructie), o glanda tiroida hiperactiva, dificultate urinat (e. g. din cauza o prostata marita).

Acest medicament poate face sa va ametit sau somnolent sau provoca încetosata. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...