Benefix


Pfizer | Benefix (Medication)


Desc:

BeneFIX/coagularii Factor IX (Recombinant) este o pulbere si solvent care sunt amestecate împreuna pentru a forma o solutie injectabila. BeneFIX contine substanta activa nonacog alfa. BeneFIX este indicat pentru controlul si prevenirea de hemoragie episoade la pacientii adulti si pediatrie cu hemofilie B (congenitala factor IX deficit sau boli de Craciun).

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente includ:ameteli, dureri de cap, alterarea gustului, stare de confuzie, greata, injectie reactii de site-ul (cum ar fi de ardere sau jignitor), disconfort de site-ul injectie, celulita (inflamatie a tesuturilor de sub piele), Flebita (inflamarea o vena) si dezvoltarea de anticorpi (inhibitori) factor IX. Daca dezvolta anticorpi, BeneFIX nu va functiona în mod eficient, care poate duce la o pierdere de sângerare controlul.

Hipersensibilitate (reactii alergice) a fost vazut ocazional la pacientii tratati cu produse care contin factor IX. ...

Precaution:

BeneFIX nu trebuie utilizat în oameni care pot fi hipersensibil la factorul de coagulare recombinant IX, la oricare dintre celelalte componente sau hamster proteinele.

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala istoricul medical, în special de:alte tulburari de coagulare (e. g. diseminate intravascular coagulare-DIC), recent chirurgie/procedura, ficat Bolilor.

Înainte de a avea o interventie chirurgicala, spuneti medicului dumneavoastra sau dentist daca utilizati acest medicament.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...