BenGay


Pfizer | BenGay (Medication)


Desc:

BenGay este utilizat pentru a trata dureri minore si muschii/articulatiilor (e. g. artrita, dureri de spate, entorse). Mentol, salicilat de metil sunt cunoscute ca counterirritants. Ei lucreaza prin provocarea de piele pentru a simti rece si cald, apoi. Aceste sentimente pe piele te distraga de la simt dureri/dureri mai adânc în muschi, articulatiilor, si tendoanele.

...

Side Effect:

efecte secundare pot sa apara dupa utilizarea acestui medicament, cum ar fi:roseata, caldura, întepaturi, sau ardere pe site-ul aplicatiei pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt.

Încetati sa utilizati acest medicament si spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:vezicule/umflarea/severa roseata la locul cererii, greata/varsaturi, zgomote în urechi.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Acest medicament poate provoca o senzatie de frig sau de arsura, care este de obicei usoara si ar trebui sa diminueze în timp. Daca senzatie de arsura provoaca disconfort semnificativ, spalati zona tratate pielea cu apa si sapun.

Nu se aplica pentru a deschide rani sau piele iritata, si pentru a evita obtinerea medicina pe lentile de contact, proteze, si alte elemente care vin în contact cu zonele sensibile ale corpului.

Sunati-va medicului daca durerea nu se îmbunatateste dupa folosind acest medicament pentru 7 zile, sau daca simptomele dumneavoastra se înrautatesc sau mai bine si apoi vin înapoi în câteva zile.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...