Actinex


Schwarz Pharma | Actinex (Medication)


Desc:

Actinex este un inhibitor puternic lipoxigenaza care interfereaza cu metabolismul acidului arahidonic. Compusul inhiba, de asemenea, sintetaza formyltetrahydrofolate, carboxilesteraza, si ciclooxigenazei într-o masura mai mica. Este, de asemenea, serveste ca un antioxidant în grasimi si uleiuri.

Acest medicament este folosit pe piele pentru a trata soare induse de cresteri ale pielii.

Acest medicament este pentru utilizare pe piele numai. Curatati si uscati zona afectata, conform. Apoi, aplica o cantitate mica de medicament pe piele. Un strat subtire este tot ceea ce este necesar. Maseaza medicatie in usor. Spalati-va mâinile dupa utilizare. Nu se utilizeaza cantitati mari, se aplica acest lucru mai des sau de a folosi acest lucru pentru o perioada mai lunga decât regizat.

Starea dumneavoastra nu se va sterge mai repede, dar sansa pentru efectele adverse pot fi crescute. Utilizati cu atentie în cazul în care se aplica fata. Evitati contactul cu ochii, nasul si gura. Nu acoperiti zona cu un bandaj de plastic sau rezistent la apa.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca arsuri la prima aplicare. Roseata, mâncarime, uscaciunea pielii, rugozitatea pielii sau ridarea pot sa apara. Daca oricare dintre aceste simptome devine plicticos, adresati-va medicului dumneavoastra. Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:sângerare, vezicule, eruptii pe piele. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice conditii pre-existente, cum ar fi:boli, infectii, alergii orice. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament, fara recomandarea medicului dumneavoastra. ...