Benoquin


Valeant Pharmaceuticals International | Benoquin (Medication)


Desc:

Benochin/monobenzona crema este recomandat sa fie amestecat cu ulei de masline sau de migdale pentru a ob?ine depigmentare la bolnavii de vitiligo. Crema trebuie aplicata de doua ori pe zi si pacientul trebuie sa astepte pentru rezultatele la apar treptat, observând îndeaproape zona unde s-a aplicat crema de Monobenzone Benoquin.

Este de cunostinte comune ca monobenzona crema pot fi aplicate numai pe piele, urmând exact recomandarile de un medic cu experienta. Rezultatele complete sunt obtinute într-un cuplu de luni; dupa aceasta perioada, pacientul este instruit sa aplice continuu benochin pentru a mentine tonul dorit pielii.

...

Side Effect:

Benochin pot avea atât de grave si mai putin grave efecte secundare. Grave efecte secundare pot include s ymptoms reactii alergice cum ar fi urticarie, dificultati de respiratie, umflarea fetei, buzelor, limbii sau gât. Toate aceste simptome alergice apel pentru ajutor de urgenta medicala. Ar trebui sa opriti utilizarea monobenzona si apel medicul dumneavoastra imediat, daca aveti iritarea pielii teribil, umflarea, arsura, sau mâncarime.

Mai putin grave efecte secundare pot fi usoara umflarea pielii tratate, iritarea pielii usoara, sau roseata a pielii usoara sau mâncarime. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza monobenzona, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, mai ales de alte afectiuni ale pielii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...