Benoxyl


Stiefel Laboratories | Benoxyl (Medication)


Desc:

Peroxid de benzoil BENOXYL actualitate (pentru piele) este utilizat pentru a trata acneea. Aceasta are un efect antibacterian. De asemenea, are un efect de uscare usoara, care permite excesul de uleiuri si murdaria pentru a fi cu usurinta spalate departe de piele.

...

Side Effect:

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie.

Mai putin grave efecte secundare pot include:usoara usturime sau arsura; mâncarime sau infiorat sentimentul; uscarea pielii, exfoliere, sau exfoliere; sau roseata sau alte iritatii. ...

Precaution:

Evita obtinerea acestui medicament in gura sau ochii. Daca acesta ajunge în oricare din aceste zone, clatiti cu apa. Nu utilizati Benoxyl actualitate pielii arse de soare, windburned, uscate, crapate, iritat sau rupt. De asemenea, Evitati utilizarea Benoxyl actualitate rani sau zone de eczeme. Asteptati pâna când aceste conditii au vindecat înainte de a utiliza acest medicament.

Nu utilizati lui medicament în timp ce, de asemenea, utilizati Tretinoina (Altinac, Avita, Renova, Retin-A, Tretin-X). Utilizarea acestor medicamente împreuna ar putea provoca iritatii cutanate severe.

Evitati utilizarea de produse de piele care poate provoca iritatii, sapunuri dure, sampoane, sau curatat de piele, par colorat sau chimice permanente, pentru îndepartarea parului sau ceara, sau produse cu alcool, condimente, astringents sau var pielii. Nu utilizati alte medicamente pielii produse decât daca medicul dumneavoastra va-a spus sa.

BENOXYL poate înalbitor parul sau stofa. Evitati permitându-acest medicament sa vina în contact cu dumneavoastra de par sau îmbracaminte.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...