Benserazide with levodopa - oral capsule, tablet


Valeant Pharmaceuticals International | Benserazide with levodopa - oral capsule, tablet (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat în tratamentul sindromului Parkinson. Avantajul de a folosi combinatie levodopa terapie ca levodopa si benserazida este redus incidenta efectelor induse de levodopa periferice secundare, cum ar fi greata, varsaturi, si aritmii cardiace.

Iau acest medicament de gura, cu sau doar dupa o masa, exact ca medicul regizat. Nu creste doza sau sa ia acest lucru mai des fara aprobarea medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Ca si cu orice medicament, printre cu efectele sale necesare, pot aparea efecte secundare. Reactii adverse frecvente includ:miscari involuntare sau anormale, spasme musculare sau intermitent, mutarea dificultate, înrosirea fetei, dureri de cap, mana tremuraturi, stomac deranjat, uscat gura, sughit, vedere încetosata, schimbare de dorinta sexuala, modificari ale greutatii, transpiratie si toane.

Urmatoarele sunt mai grave efecte secundare, vrajitoare nevoie ajutor medical imediat:piele eruptii cutanate, mentale/starea de spirit modificari, batai ale inimii rapide sau anormale, dureri în piept, ameteli, probleme de înghitire, întuneric urina, febra, miscari anormala si necontrolata a fetei sau gura. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:pete de piele inexplicabile, boli de rinichi, boli de ficat, boli de inima, ulcere sau alte probleme de stomac, glaucom, boli psihice, depresie.

Deoarece aceasta poate provoca somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. Evita, de asemenea, bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...