Bentoquatam Topical


Unknown / Multiple | Bentoquatam Topical (Medication)


Desc:

Otrava iedera, stejar, si sumac fiecare produce un produs chimic în ulei de frunzele lor, care provoaca de arsura, mâncarime, roseata, si aparitia de vezicule la nivelul pielii ca rezultat o reactie de inflamatie. Aceasta reactie de inflamatie se numeste dermatita de contact.

Bentoquatam este utilizat pentru prevenirea eruptii cutanate sau alte iritatie cauzate de vin în contact cu iedera otrava, stejar otrava sau otrava sumac.

Droguri bentoquatam 5% este într-o forma lotiune, care este de a fi aplicat pe piele cel putin 15 minute înainte de expunerea la otrava iedera, stejar, sumac sau. Lotiune se intareste pentru a forma un strat de lut-ca care pot fi vazute pe portiunile protejate ale pielii. Bentoquatam este fabricat sub numele de IvyBlock.

...

Side Effect:

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. Opriti utilizarea bentoquatam si apel medicul dumneavoastra imediat, daca aveti orice tip de reactie cutanata severa dupa aplicarea lotiunea. ...

Precaution:

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Bentoquatam actualitate ar trebui aplicate în mâinile, bratele si picioarele în cel putin 15 minute înainte de a va fi expus la o planta otravitoare. Pentru rezultate optime, reaplica acest medicament fiecare 4 ore, în timp ce sunteti într-o zona de expunere posibil sa o planta otravitoare. Bentoquatam ar trebui sa fie utilizate chiar daca purtati îmbracaminte de protectie.

Prezenta de alte probleme medicale pot afecta utilizarea acestui medicament. Asigurati-va ca va spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alte probleme medicale, mai ales:dermatita de contact alergica, iedera otrava, stejar otrava, sau otrava sumac. Bentoquatam nu ar trebui sa se aplice eruptii cutanate de otrava iedera, stejar otrava sau otrava sumac si ar trebui sa fie întrerupt în cazul în care se dezvolta astfel o eruptie. ...