Benylin


Pfizer | Benylin (Medication)


Desc:

Benylin/echinacea a fost folosit pentru virusul infectii, cum ar fi raceala si gripa. Acesta este utilizat pentru a întari sistemul imunitar. De asemenea, a fost folosit pentru returnarea infectii fungice vaginale (drojdie infectii) împreuna cu antifungice produse aplicate in zona vaginala.

Alte utilizari nu legate de infectie includ sindromul oboselii cronice (CFS), reumatism, migrene, acid indigestie, durere, ameteli, muscaturi de sarpe cu clopotei, si atentia-deficit de hiperactivitate (ADHD). Uneori oamenii se aplica echinacea pielea lor pentru a trata furuncule, abcese, pielii rani, ulcere, arsuri, eczeme, psoriazis, radiatii de piele UV, herpes simplex, intepaturi de albine, si hemoroizi.

Doza de acest medicament depinde de multi factori, inclusiv vârsta si greutatea persoanei luând, conditiile lor medicale, si puterea de medicamente. Acest medicament este luata de obicei la fiecare 4-6 ore. Unele forme de actiune prelungita de acest medicament este luat fiecare 12 ore.

: ...

Side Effect:

Orice si toate dintre urmatoarele simptome pot sa apara în faza de retragere Benylin:neliniste; dureri musculare; dureri osoase; insomnie; diaree; varsaturi; flash-uri rece.

Contactati medicul dumneavoastra daca va confruntati cu aceste efecte secundare si sunt severe sau neplacut:confuzie; constipatie; ameteli; somnolenta; greata; varsaturi.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Atunci când luate la niveluri normale sau la doze mari, Benylin pot induce sentimente de somnolenta si relaxare. Multe persoane raport efectele sunt foarte similare cu efectele marijuana poate crea. Atunci când este luata Benylin, organismul va lent si simt mai in largul, în timp ce creier actioneaza la o capacitate redusa.

Daca Benylin este luat mai mult decât suma prescris, acesta ofera echivalentul a un Droguri halucinogene, cum ar fi LSD.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...