Benzaclin

Dermik Laboratories | Benzaclin (Medication)

Desc:

BenzaClin este un medicament anti-acnee actualitate, care va ofera puterea de doua tratamente acnee într-una:peroxidul de benzoil 5% si Clindamicina antibiotic (1%). Utilizat în asociere, ele sunt mai eficiente decât decât peroxidul de benzoil sau clindamycin singur. BenzaClin vine în forma de gel, si este utilizat pentru a trata usoare pâna la moderat acnee. Ea este disponibila numai cu prescriptie medicala la medicul dumneavoastra.

...


Side Effect:

Opri folosind acest medicament si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:roseata severa, arsura, întepatura sau descuamarea pielii tratate zone; sau diaree apoasa sau sângeroase.

Mai putin grave efecte secundare pot include:usoara de ardere sau jignitor; mâncarime sau infiorat sentimentul; uscaciune sau descuamarea pielii tratate; sau roseata sau alte iritatii ale.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala daca sunteti alergic la peroxidul de benzoil; sau la Clindamicina; sau la lincomicina; sau daca aveti orice alte alergii. Consultati medicul sau farmacistul daca aveti:tulburari intestinale (e. g. enterita regionala, colita ulcerativa, colita antibiotice asociate, Clostridium difficile asociate diaree).

Acest medicament va poate face mai sensibile la soare. Evita expunerea la soare prelungite, cabine de bronzat si lampi solare. Utilizati o protectie solara si sa poarte haine de protec?ie, atunci când în aer liber.

Acest medicament poate înalbitor parul sau tesatura de culoare. Evitati contactul cu îmbracaminte sau de par.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».