Benzamycin


Dermik Laboratories | Benzamycin (Medication)


Desc:

Benzamycin este o combinatie de eritromicina si peroxid de benzoil. Peroxid de benzoil are un antibacterian si un efect de uscare usoara, care permite excesul de uleiuri si murdaria pentru a fi cu usurinta spalate. Eritromicina este un antibiotic care împiedica bacteriile de crestere pe piele. Benzamicin este utilizat pentru tratamentul topic acnee (cosuri).

Utilizati acest produs pe piele uscata si curata, ca regia de catre medicul dumneavoastra. Utilizati acest medicament în mod regulat pentru a obtine dreptul de a beneficia de cele mai multe de la ea si se spala mâna dupa.

...

Side Effect:

Efecte secundare serioase sunt putin probabil sa apara, dar acestea ar putea fi:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflarea buzelor, fetei, limbii sau urticarie; sau un infectii ale pielii, cum ar fi infectii fungice (dupa prelungi durata de utilizare). Sa caute ajutor medical imediat daca oricare dintre acestea apar.

Daca urmatoarele simptome persista sau se agraveaza, sunati-va medicului:ardere, jignitor, furnicatura, mâncarime, roseata, uscaciune, peeling sau iritatie a pielii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Benzamicin informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical.

Deoarece acest medicament va poate face mai sensibile la soare, evita expunerea la soare prelungite, cabine de bronzat si lampi solare, si utilizarea o protectie solara si purta o palarie sau alte haine de protectie atunci când în aer liber.

În timpul sarcinii si alaptarii discuta cu medicul dumneavoastra riscurile înainte de a utiliza Benzamicin. ...