Benzonatate


Forest Laboratories | Benzonatate (Medication)


Desc:

Benzonatate este un medicament non-narcotice tuse. Acesta actioneaza prin amorteala gât si plamâni, ceea ce face reflexul de tuse mai putin activa. Aceasta este întinderea acestor senzori cu respiratie care provoaca tuse. Benzonatate este nu au legatura cu narcotice, cum ar fi codeina, care sunt frecvent utilizate pentru a suprima tuse.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente reactii adverse de benzonatate includ sedare, dureri de cap, ameteala usoara, constipatie, greata, si varsaturi.

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât.

Grave efecte secundare ale benzonatate include sufocare sentiment, durere toracica sau senzatie de amorteala, sentimentul ca se putea trece, confuzie sau halucinatii. Unele dintre aceste reactii adverse pot rezulta din mestecat sau suge pe o capsula de benzonatate. ...

Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca sunteti alergic la benzonatate sau actualitate amortire medicamente precum Tetracaina sau procaina (gasit în unele insecte musca si arsura creme). Niciodata nu suge sau mesteca pe o capsula de benzonatate. Înghititi pilula întreg. Suge sau mestecat capsula poate provoca dumneavoastra gura si gât sa simt coplesit sau provoca alte efecte secundare grave.

Nu dau acest medicament a unui copil mai tineri decât 10 ani fara sfatul medicului. O supradoza de benzonatate pot fi fatale pentru un copil. ...