Bepridil


Vion Pharmaceuticals, Inc. | Bepridil (Medication)


Desc:

Bepridil este într-o clasa de medicamente numite blocante ale canalelor de calciu. Functioneaza prin relaxarea (largirea) dumneavoastra vaselor de sânge, care face mai usor pentru inima ta pentru a pompa si reduce volumul sau de lucru. Bepridil este utilizat pentru tratarea hipertensiunii arteriale (hipertensiune arteriala) si pentru a trata dureri în piept numite angina ca urmare a bolii coronariene.

Acesta este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fi luat exact ca medicul regizat pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Printre efectele sale necesare, reactii adverse pot sa apara. Daca observati oricare dintre urmatoarele reactii adverse grave, sa caute ajutor medical imediat:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; neobisnuit de rapid sau lent de emotie; ameteli lesin sau severa; durere toracica; comportament anormal sau psihoza; îngalbenirea pielii sau a ochilor (icter); sau umflarea picioarelor sau gleznelor.

Mai putin grave efecte secundare includ:neobisnuit oboseala sau de oboseala; greata, stomac deranjat, diaree sau constipatie; dureri de cap; nervozitate sau ameteala usoara; insomnie; sau tremur. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi; boli hepatice; sau o alta boala a inimii sau vaselor de sânge, sindromul sinusului bolnav, batai de inima neregulate, insuficientei cardiace, tensiune arteriala scazuta sau bolii coronariene.

Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati acest lucru, spuneti medicului dumneavoastra imediat. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...