Besifloxacin Ophthalmic


Bausch & Lomb | Besifloxacin Ophthalmic (Medication)


Desc:

Besifloxacin este într-un grup de antibiotice denumit fluorochinolone. Besifloxacin luptele de bacterii în organism. Besifloxacin oftalmic este utilizat pentru a trata infectii bacteriene a ochilor. Acesta actioneaza prin interfereze cu sinteza proteinelor bacteriene si este în principal bacteriostatice.

Este utilizat în tratamentul de holera, deoarece distruge vibrios si scade diareea. Este eficace împotriva rezistente la tetraciclina vibrios. De asemenea, este utilizat în picaturi pentru ochi sau unguent pentru a trata conjunctivita bacteriana.

...

Side Effect:

Obtine imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. Contactati medicul imediat daca aveti un grav efect secundar, cum ar fi:drenaj sau crusting de ochi; iritatii oculare severe dupa utilizarea ochi picaturi; sentimentul ca este ceva în ochi; oculare severe înrosirea sau umflarea; sau febra, sau orice semne de infectie noi.

Mai putin grave efecte secundare pot include:ochi roseata sau durere; ochii mâncarime sau irritated. dureri de cap; sau vedere încetosata. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea besifloxacin, spune furnizorul de sanatate daca sunteti alergic la ea; sau la alte antibiotice quinolone (precum ciprofloxacin, norfloxacin); sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi conservan?ii ca clorura de benzalconiu), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:alte probleme oculare.

Dupa ce aplicati acest medicament, viziunea ta poate deveni încetosata temporar. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita o viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...