Betaine


Pharma Nord | Betaine (Medication)


Desc:

Betaina, numit, de asemenea, betaina anhidru sau trimethylglycine (TMG), este o substanta care este fabricat în organism, în cazul în care este implicata în functiei hepatice, reproducerea celulara si ajutând face carnitina. De asemenea, ajuta organismul metabolizeaza homocisteina, un aminoacid.

Clorhidrat betaina este, de asemenea, utilizat pentru a trata anormal de scazute niveluri de potasiu (hypokalemia), febra fânului, obosit de sânge (anemie), astm, rigidizarea arterelor (ateroscleroza), infectii drojdie, diaree, alergii alimentare, calculi biliari, infectii ale urechii interne, poliartrita reumatoida (RA), si tulburari tiroidiene. Este de asemenea folosit pentru a proteja ficatul.

...

Side Effect:

Greata, stomac deranjat sau diaree pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri de cap persistente, viziune modificari.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Din cauza potentialului de reactii adverse si interactiuni cu medicamente, trebuie sa luati suplimente alimentare numai sub supravegherea unui informati furnizorul de asistenta medicala.

Betaina pot ridica nivelul colesterolului total. Oamenii care sunt supraponderali, au boli de inima, sau sunt la risc pentru boala cardiaca nu trebuie sa luati betaina fara sa vorbesc cu furnizorul de îngrijire a sanatatii.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...