Betaine - oral


Unknown / Multiple | Betaine - oral (Medication)


Desc:

Acest medicament este utilizat pentru a trata niveluri ridicate de un anumit organism important chimice (homocisteina) ca urmare o tulburare mostenita (Homocistinuria). Scaderea niveluri ridicate de homocisteina poate ajuta la prevenirea cheagurilor de sânge grave, formarea oaselor anormale, oase fragile (osteoporoza), si ochi probleme (e. g. obiectiv dislocate ochi, miopie). Acest medicament actioneaza prin sânge nivelurile de homocisteina în scadere. Nu corecteaza mostenit tulburare care cauzeaza boala.

...

Side Effect:

Greata, stomac deranjat sau diaree pot aparea. Multi oameni folosind acest medicament nu au efecte secundare grave.

Informati medicul dumneavoastra imediat daca oricare dintre aceste rare, dar foarte grave efecte secundare apar:dureri de cap persistente, viziune modificari. Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Terapie cu betaina regia medici cunostinte în managementul de pacienti cu Homocistinuria.

Studii pe termen lung efectele cancerigene si fertilitate nu au fost efectuate pe betaina. Nici o dovada de genotoxicitate a fost demonstrata în urmatoarele teste:metafaza analiza de limfocite umane; Testul bacterian de muta?ie inversa; si mouse-ul de micronucleu.

De asemenea, nu se stie daca betaina poate provoca fetale rau atunci când administrat cu o femeie gravida sau poate afecta capacitatea de reproducere. Nu se stie daca betaina este trecut în laptele uman (desi sale metabolice precursoare, colina, apare la un nivel ridicat in laptele uman).

Majoritatea de studii de caz de Homocistinuria pacientii tratati cu betaina au fost pacienti pediatrici. Tulburare, în forma sa cea mai severa, poate manifesta în cadrul primei luni sau ani de viata de letargie, esec pentru a prospera, întârzieri de dezvoltare, convulsii, sau optic lentila deplasare. ...