Betapace


Bayer HealthCare | Betapace (Medication)


Desc:

BETAPACE contine substante numite Sotalol, care este într-un grup de medicamente numite beta-blocante. Beta-blocante afecta inima si circulatia si locul de munca de a ajuta inima sa bata mai normal si regulat, prin încetinirea ritmului cardiac.

Acest medicament este utilizat pentru a trata un tip grave si, eventual, amenintatoare de viata de batai ale inimii rapide numite tahicardie ventriculara sustinuta. De asemenea, este utilizat pentru a trata anumite batai rapide sau neregulate (fibrilatie atriala sau flutter) la pacientii cu simptome severe, precum slabiciune si dificultati de respiratie.

Iau acest medicament de gura, cu un pahar de apa, cu sau fara alimente, ca regia de catre medicul dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. La copii, doza este, de asemenea, bazate pe vârsta, înaltime si greutate.

...

Side Effect:

Ca cu orice medicament, printre cu efect de nevoie, pot aparea efecte secundare. Cele mai frecvente si mai putin grave efecte secundare includ:oboseala, lent batailor inimii, ameteli, dureri de cap, diaree, si scaderea capacitatii sexuale. Daca oricare dintre acestea persista sau se înrautatesc, sunati-va medicului.

Urmatoarele sunt mai grave:noi sau agravarea simptomelor de insuficienta cardiaca, cum ar fi umflarea gleznelor sau picioarelor, oboseala severa, scurtime de respiratie, inexplicabile si brusca în greutate, severa de ameteala, lesin, brusca schimba în emotie, piept, maxilarului sau durere bratul stâng. O reactie alergica severa este rara, dar daca acest lucru sau la oricare dintre cele de mai sus sa apara, contactati imediat medicul. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:anumite inima ritm probleme; insuficienta cardiaca severa; probleme respiratorii precum astm, bronsita cronica, emfizem; probleme cu rinichii; tratate insuficienta cardiaca stabila; foarte recent atac de cord; sau hipertiroidism.

Pentru ca Betapace poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...