Betoptic


Alcon | Betoptic (Medication)


Desc:

Betoptic sa dovedit a fi eficace în scáderea presiunii intraoculare si este indicat în tratamentul pacientilor cu glaucom cronic cu unghi deschis; pacientii cu presiunii intraoculare crescute (pacientii hipertensivi oculara). Acesta pot fi utilizate separat sau în combina?ie cu alte presiunii intraoculare scaderea medicamente. Oftalmice Betoptic contine betaxolol hydrochloride, un inhibitor de beta-adrenergic receptorilor cardioselective, într-o formulare de suspensie steril rasina.

Insufla o picatura de Instill o picatura de suspendare de oftalmice Betoptic (betaxolol hydrochloride oftalmic suspensie) 0. 25% în ochiul afectat de doua ori pe zi.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte secundare pot include:încetosata cheratita punctate corneene, senzatie de corp strain, fotofobie, rupere, mâncarime, uscaciune a ochilor, eritem, inflamatie, de descarcare de gestiune, durere oculara, scaderea acuitatii vizuale si iritabil genelor.

Evenimente medicale suplimentare raportate cu alte formulari de betaxolol includ reactii alergice, scaderea sensibilitatii corneei, cornee punctate de colorare care pot sa apara în formatiuni de dendritice, edem si anizocorie. ...

Precaution:

Ca orice alte inhibitorii receptorilor beta-adrenergic, Betoptic trebuie administrat cu precautie la pacientii cu functie de hipoglicemie sau la pacientii diabetici (mai ales cele cu instabila diabet), care primesc insulina sau antidiabetice orale hipoglicemiant. Ca si în multe medicamente oftalmologice aplicat local, acest medicament este absorbit sistemic. Reactiile adverse acelasi gasite cu administrarea sistemica a beta - adrenergic receptor inhibitori pot aparea cu administrare topica.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...