Bezafibrate - oral


Unknown / Multiple | Bezafibrate - oral (Medication)


Desc:

Bezafibrate comprimate apartin unui grup de medicamente numite medicamente de reglementare a lipidelor, care reduce nivelurile ridicate de colesterol si alte grasimi (lipide) în sânge (Hiperlipemie). Bezalip ar trebui sa fie utilizate numai la pacientii cu o anomalie complet definit si diagnosticat lipidice care protejate este controlata de alimentare, sau alte schimbari în stilul de viata, cum ar fi exercitii fizice si scaderea în greutate, si în care riscurile pe termen lung asociate cu conditia garanteaza tratamentul.

Justificarea utilizarii Bezafibrate este de a controla anomalii ale lipidelor serice si lipoproteine pentru a reduce sau preveni efectele pe termen lung care au fost demonstrat de numeroase studii epidemiologice a fi pozitiv si puternic corelat cu aceste hyperlipidaemias.

...

Side Effect:

Este posibil sa întâlniti una dintre urmatoarele reactii adverse:gastrice, dureri de stomac, gaze sau greata pot aparea primele câteva zile ca organismul dvs se adapteaza la medicamente. Mâncarimi ale pielii, roseata, durere de cap si ameteli, de asemenea, au fost raportate. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra.

Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:dureri/dureri musculare, slabiciune musculara, dureri în piept, slabiciune neobisnuite, eruptii pe piele, varsaturi. ...

Precaution:

Nu luati comprimate Bezafibrate si spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic (hipersensibil) la bezafibrate sau la oricare dintre celelalte componente în comprimatele; sunt alergic (hipersensibil) la fibrati sau au dezvoltat o sensibilitate la lumina soarelui sau lumina artificiala (e. g. sezlonguri) atunci când se iau aceste medicamente; iau statine (e. g. Atorvastatina) si au o crescut riscul de a va dezvolta boli musculare (slabiciune, pierdem si durere); sunt cu dializa; au boli hepatice; au boala vezicii biliare; avea sindromul nefrotic (o tulburare de rinichi); sever au insuficienta renala.

Vorbeste cu medicul dumneavoastra înainte de a lua Bezafibrate în timpul sarcinii sau alaptarii. Bezafibrate comprimate poate face sa simt ametit, prin urmare asigurati-va ca nu sunt afectate înainte de a va conduce sau de a folosi utilaje. ...