Bifidobacterium bifidum - oral


Pharma Nord | Bifidobacterium bifidum - oral (Medication)


Desc:

Bifidobacterium bifidum a fost folosit pentru a ajuta la mentinerea si restabilirea echilibrului normal de bacteriile intestinale când echilibrul a fost suparat (e. g. cu utilizarea de antibiotice, anumite conditii stomac/intestinale). Având un echilibru normal de bacteriile intestinale ajuta pentru a reduce episoadele de diaree, protejeaza impotriva bacteriilor nedorite infectarea intestin, si ajuta cu buna alimentare digestia si absorbtia de vitamine si minerale. Unele produse de supliment alimentar au fost gasite sa contina impuritati/aditivi posibil daunatoare.

...

Side Effect:

Un foarte grava reactie alergica la acest produs este rar. Cu toate acestea, încetati sa luati acest produs si sa caute imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:probleme de stomac/intestinale (e. g. scaun sângeroase/negru/zabovi, diaree persistenta), un sistem imunitar slabit (imunodeficientei).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...