Biltricide


Bayer Schering Pharma AG | Biltricide (Medication)


Desc:

Biltricide/praziquantel, este o trematodicide prevazute în forma de comprimate orale tratamentul schistosome infectii si infectii din cauza ficatului fluke. Praziquantel este, de asemenea, utilizat pentru tratarea infectiilor cauzate de viermi Schistosoma, care intra în organism prin piele, care a venit în contact cu apa contaminata.

Acesta este un medicament de prescriptie numai si ar trebui sa fi luat exact ca medicul regizat pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Biltricide poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica - dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie.

Alte mai putin grave efecte secundare pot include:obosit de senzatie; dureri de cap, ameteli; greata, stomac deranjat; febra usoara; sau eruptii cutanate usoare. Daca observati oricare dintre acestea sau orice alt simptom neobisnuite care persista sau se agraveaza, solicite asistenta medicala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la praziquantel, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli cardiace sau boli hepatice.

Deoarece Biltricide poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...