Bisacodyl


Boehringer Ingelheim | Bisacodyl (Medication)


Desc:

BISACODYL este cunoscut ca un laxativ de stimulent. Acesta actioneaza prin cresterea miscarea intestine, ajutând scaun pentru a iesi. Iau acest medicament de gura ca regia de catre medicul dumneavoastra. Daca sunteti auto-tratarea, urmati toate instructiunile pe ambalajul produsului.

Daca sunteti nesigur cu privire la orice informatii, întrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul. Înghiti acest medicament întreg. BISACODYL este utilizat pentru a trata constipatie. Acesta poate fi folosit pentru a curata intestine înainte de o examinare/interventii chirurgicale intestinale.

...

Side Effect:

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:persistente greata/varsaturi/diaree, crampe/slabiciune musculara, batai neregulate ale inimii, ameteli, a scazut de urinare, mentale/starea de spirit modificari (cum ar fi confuzie).

Dureri de stomac/abdominale sau crampe, greata, diaree, sau slabiciune pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt. ...

Precaution:

Înainte de a lua bisacodyl, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:apendicita sau simptomele de apendicita (cum ar fi greata/varsaturi, brusca sau inexplicabile stomac/dureri abdominale), o schimbare brusca în tranzitului intestinal, care dureaza mai mult de 2 saptamâni, sângerari din rect, blocaj intestinal.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...