Bitolterol mesylate


Harvard Drug Group Pharmaceutical | Bitolterol mesylate (Medication)


Desc:

Bitolterol este un bronhodilatator. Functioneaza prin relaxarea muschilor în caile respiratorii a îmbunatati respiratie. Bitolterol prin inhalare este utilizat pentru a trata astm. Bitolterol inhalare, de asemenea, pot fi utilizate pentru conditiile, altele decât cele mentionate în acest ghid de medicatie.

Bitolterol este un bronhodilatator utilizate în tratamentul astmului bronsic. Este similar cu albuterol (Ventolin). Astmul este o tulburare de respiratie în care este îngustarea a cailor respiratorii care transporta aerul la plamani inclusiv bronhiilor. Acest îngustarea este cauzata de spasme musculare si inflamatii în caile respiratorii. Bitolterol relaxeaza musculaturii netede din jurul acestor respiratorii, cresterea diametrul si facilitarea fluxului de aer prin caile respiratorii.

Bitolterol, probabil, nu afecteaza inflamatie în plamâni fie cu astm sau alte tulburari inflamatorii pulmonare, cum ar fi bronsita. Cu toate acestea, în cazul în care spasm al cailor respiratorii apare din cauza bronsita, bitolterol poate fi util terapie pentru componenta astmatice bolii.

...

Side Effect:

Opriti utilizarea bitolterol si cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca aveti oricare dintre urmatoarele reactii adverse grave:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); sau piept de durere sau neregulate batai de inima.

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara. Continua sa foloseasca bitolterol inhalare si discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti dureri de cap, ameteli, lightheadedness, sau insomnie; tremur sau nervozitate; transpiratie; greata, varsaturi sau diaree; sau gura uscata. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra va istoricul medical, inclusiv:alergii, boli de inima, hipertensiune arteriala, probleme de tiroida (hyperthyroid), diabet, sechestrarea tulburari.

Limita consumul de alcool ca aceasta poate agrava efectele secundare de droguri. Se recomanda prudenta atunci când se efectueaza sarcini care necesita vigilenta (e. g. de conducere), chiar daca somnolenta este foarte putin probabil.

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...