Black cohosh - oral


Unknown / Multiple | Black cohosh - oral (Medication)


Desc:

Black cohosh este o planta vândute ca supliment alimentar, cel mai adesea utilizat pentru a controla simptomele menopauzei, cum ar fi:dureri de cap, bufeuri, modificari ale dispozitiei, probleme de somn, palpitatii, transpiratii nocturne, sau uscaciune vaginala.

...

Side Effect:

Mai putin grav efect secundar de Black Cohosh includ:dureri de cap, stomac deranjat, greata, varsaturi, cresterea în greutate, vaginale spotting sau sângerari, si ameteli. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, solicite asistenta medicala.

Mai grave efecte secundare, care au nevoie de ajutor medical implica:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie; închidere în gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie; dureri musculare sau slabiciune, boala hepatica severa, greata, pierderea poftei de mâncare, neobisnuit oboseala, stomac sau dureri abdominale, scaune de culoare, urina închisa la culoare, ingalbenirea ochilor si a pielii. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Anunta medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:San, ovarian, sau endometrial cancer, risc ridicat de cancer de sân; coagularea probleme cum ar fi deficit de proteina S; accident vascular cerebral; probleme cu inima ca atac de cord, insuficienta cardiaca; hipertensiune arteriala; probleme cu ficatul; sau probleme uterine, precum endometrioza sau fibromul.

Pentru ca Cohosh negru poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata utilizarea acestui produs fara sfatul medicului dumneavoastra. ...